Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Till lilla I

bodyPosted by Tufs 2013-08-14 12:33
Jag har mönster på body men vad jag kommer ihåg så är det skönt att slippa dra den över huvudet på bebben första tiden. SÅ jag gjorde om mönstret till en omlottbody i stället. Samma tyg som till storasyster får den nyblivna babyn. Storlek 62.

Lilla S

bodyPosted by Tufs 2012-02-19 13:14

Äntligen har lillebror fått träffa någon i sin egen storlek. Jippi! Dessutom en söt liten tjej. Liksom lillebror så växer lilla S som ogräs så en garderobsuppdatering var på sin plats. Den gröna badyn är i strl 80 och den med svampar är strl 86.

Jag har fått kusinbarn!

bodyPosted by Tufs 2011-12-12 21:05
Och då är det klart att jag var tvungen att sy något till underbart söta lilla I. Ljusgrönt med små vita hjärtan blev det. Tyget är från stoff och stil. Storlek 62

Välkommen Hugo

bodyPosted by Tufs 2011-09-24 22:21

En yttepytteliten Hugo har sett dagens ljus. Och de skall man förståss indoktrineras direkt med flodhästar och moln på kläderna ; ) Den stolta mostern fick dessa två med sig upp på inspektionen.

Apelsin

bodyPosted by Tufs 2011-06-15 13:28

Kotten växer som ogräs och jag fick ge mig till att sy sommarbodysar i strl 74!
tyget kommer från stoff och stil.

grönt är skönt

bodyPosted by Tufs 2011-05-24 14:18

I senaste numret av Ottobre fanns mönster på omlottbody utan sidosömmar. Var tvungen att testa. Visst blev den söt? fast jag insåg att sidosömmarna inte var så tokiga då man har dom till att fästa remsa till knapparna i...

storlek:68
tyg: JNY

Livebild

bodyPosted by Tufs 2011-04-11 17:27

Underbart söta lilla M som tyvärr inte syns i sina nya kläder, vg se "Tora blir storasyster" Blev så glad när jag fick bilden.

nyföddpresent

bodyPosted by Tufs 2011-03-24 10:36

det svåra med att sy body i förväg är att man inte vet vem som kommer ut...men det blev en liten kille.

Next »