Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

snabbtröja

TröjorPosted by Tufs 2011-05-04 10:20

Upptäckte till min fasa att Storasysters garderob mest bara hade några lila tröjor kvar. Jag tycker ju som bekant att rosa men även lila blir aldeldes för enformigt i längden. Så jag och tösen satte oss och sydde ihop en vårtröja i grönt i stället.
Som vanligt gäller det att göra mönsterförändringar. Storleken är ett 104mönster som är förlängt(!) i ryggen och kortat i armarna...allt för att passa lilla "taxen".

tyg från JNY