Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Sov gott Tora

pyamasPosted by Tufs 2011-05-04 10:23

En liten tjej hade en garderobslucka vad gäller pyamasar till sommaren. Hoppas att vi har tätat den luckan nu. Gult eller lila skulle det vara om tjejen själv fick välja och det fick hon ju. Förhoppningsvis sover hon så gott i den att även hennes ömma föräldrar får sova också ; )


storlek 104/110 ungefär
Tyg från JOfotex