Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

trosor i massor

ÖvrigtPosted by Tufs 2011-05-06 17:21

Stackars lilla Alice! Hade sytt ett par trosor (som de rosa med stjärnor) som hon verkligen ville ha. men de passade inte. KOnstigt! De var ju precis den storleken som hennes mamma beställt, ändå beskrevs de sitta som på en kassler...vi granskade barnets trosor och kom fram till att hennes vanliga var en dubbelstorlek större....inte så konstigt att de satt lite tight. Så nu är det revansch. När jag ändå var igång och rev i stuvhögen passade jag på att klippa till ett gäng så nu har hon flickebarnet.