Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Rädda lilla H

KlännignarPosted by Tufs 2011-05-12 13:55

Lilla H älskar grönt och hon ÄLSKAR blixten McQueen. När hon fick en grön tröja med densamme på var lyckan total tills hon på dagis fick höra att flickor inte kunde ha sånt utan skulle ha rosa klänning. Jag tillfrågades om det skulle vara möjligt att göra en klänning med idolen på, gärna grön. Självklart! tänkte en stund, textilfärg, sy om tröja, broderisymaskin...till slut blev det transfertryck som stryks fast på tyget. Hoppas att det här kan lära de små flickorna att Jo flickor kan ha grönt och bilar. Och hoppas att den lilla ägarinnan blir nöjd.

tyg: stjärntyg och grön jersey från JNY
mönster: modifierat från stoff och stil
storlek: 104/110