Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

På trekvart

ByxorPosted by Tufs 2011-05-16 21:01
Till lilla Alice som behövde tights till sommaren. Dessa är trekvartsmodell. Mönstermässigt är det ett av de rörigare då den lila damen är lite rundare och kortare är min tjej så standardmönster går inte rätt av. OM jag mins rätt så slutade det med ett mönster på vidare tights i strl 80 som vidgades lite för att bli trekvartsbyxor i strl 86 på längden och 104 på bredden....tur att man kan rita om mönster...Enligt den ömma modern satt de bra i alla fall. Det är ju det viktigaste.

Tyg från Jofotex.