Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Hjärtan

pyamasPosted by Tufs 2011-07-21 21:56

Storasyster har blivit helt såld på nattlinnen efter de första jag sydde till henne. Däremot verkar min teori att hon skulle ha det för att slippa pyamasbyxor inte fungera. hon sover glatt med natlinne, strumpor och pyamasbyxor. men men hon SOVER ju så vad spelar det för roll? NU börjar det bli svalt och det var dags för det första långärmade linnet. det blev kärlek direkt och ungen bryr sig inte ett dugg om att jag råkade vända tyget åt fel håll på framsidan...