Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Bikini

ÖvrigtPosted by Tufs 2011-07-21 21:58

Stackars lilla I hade fått nya fina badkläder. Problemet var bara att hon befann sig mitt emellan 2 dubbelstorlekar och de nya badkläderna åkte av. Som tur var hade jag mönster i enkelstorlekar så då blev denna kreation till. Kjolen är helt mitt eget påhitt. Den ömma modern tyckte nog egentligen att det inte behövdes överdel på en 4 åring men har storasyster så skall man ju ha likadant. Men fördelen med den här är som hon sa att det är ett rejält linne och inte något litet fjantigt som bara trasslar sig. Resultatet visades upp på poolparty med kompisarna redan samma dag hon fick den så jag tror att den blev godkännd. Sen tycker jag att det var lite kul att mamman trodde att den skulle trilla av när hon såg den men den sitter enl utsaga bra. Baddräktstrikån hittade jag på den danska sidan stofochsy.dk.

strl 104
mönster:Ottobre 4/94