Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Underställ

TröjorPosted by Tufs 2011-08-08 06:48

En av våra bästa vänner var här i helgen. En san friluftsmänniska så vi åassade på att göra en kopia av tröjan han hade på sig fast i ulltrikå. perfekt att ha som underställ om man åker skridskor tex och plurrar. Sen kan man ju i och för sig låta bli att komma i vattnet men om jag känner dom där två rätt ( kompis och make) så skall det testas så bort isen bär någorlunda.