Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Till två små trollungar

KlännignarPosted by Tufs 2011-08-08 06:54

Lilla Trollet älskar gult. Så när hon nu skulle fylla tre så letade jag igenom tyghyllan efter gult tyg. Det jag hittade blev med apor. Då Lilltroll även har en liten syster så kunde jag inte låta bli att sy en klänning till Minitrollet också. Tydligen hade Trollet tyckt att det var Nicke nyfiken på klänningen och det är det ju förståss ; ). Den ömma modern fick raskt plocka fram en sån film.

Storlekar 104/110 och 74/80 typ.
Tyg från JOfotex