Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

inspirerad

ÖvrigtPosted by Tufs 2011-09-02 16:04

LIten M hade fått en velouroverall som hon tyckte om men den var nu för liten. Så flickebarnet fick själv önska färg på en ny och då blev den svart. Det cerisa i mudd och luva är mitt eget tillägg och det blev uppskattat. desvärre blev den ca 1dm för lång i ryggen så det blev gällivarehäng utan dess like... men vi knåpade bort blixtlåser och tog bort lite...sydde även en likadan till Ms lillasyster I. Samma problem med mönstert där så varning för storr och stils mönster på overall. men söta blev de och gosiga.