Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

till fel barn

KlännignarPosted by Tufs 2011-09-02 16:13
Kompisen hade tittat i fin barnkläderskatalog och hittat en så söt manchesterklänning i orange med blommor ,men den var väl inte riktigt värd det den kostade om vi säger så. Men inspirationen blomstrade så vi sydde en annan och söt blev den med. kan tilläggas att jag inte sett orginalet ; ) Sen blev det lite fel. Vi pratade om lillasyster som bara fick ärvekläder just nu vilket var lite tråkigt. jag uppfattade att det var hon som skulle ha den. men det var tydligen inte så min vän hade tänkt. tanken var att stora tjejen skulle ha den. Men det låser vi genom att göra en till...