Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

utan kisselucka

ÖvrigtPosted by Tufs 2011-09-02 16:18

Efter alla overaller på sista tiden ( jag sydde en till Ms lillasyster också men glömde ta kort) så var det självklart att även min flicka skulle ha en. hon valde grön vilket jag mer än gärna går med på. luvan är fodrad i ljusgrönt med små vita hjärtan på. Sen ville liten sova i den. jag sa att den inte var så bra som pyamas eftersom man måste ta av sig hela för att kissa. Sy en kisselucka då mamma! eller inte...