Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

kameler på dagis

TröjorPosted by Tufs 2011-09-16 16:28

De här velourtygerna har legat länge på hyllan sen jag sydde en munktröja till en liten tjej. När jag städade syrummet så hittade jag det igen och storasyster ( som växer som ogräs nu på sommaren) fick sig en ny mysdress. Strl 110 på längden och ca 86 på bredden.....

tyget kom från stoff och stil men finns inte att få tag på längre.