Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

restkjol

KlännignarPosted by Tufs 2011-09-16 16:29

Efter det lila lapptäcket jag sydde så hade jag färdigrivna remsor som var för små att göra ngt vettigt med. tyckte jag tills jag kom på att jag kunde sy en volangkjol. Den fick bli till lite större H som älskar lila. den blev en hit kan vi säga. Det är lila band med små vita prickar på som kantning.