Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

blommig tunika

TröjorPosted by Tufs 2011-09-16 16:51
Av ngn konstig anledning heter många av barnen jag syr till "H" det börjar nästan bli lite förvirrat med "lilla H", med lillebror "ännu mindre H" och här har vi då " lite större H" som är äldre och har större storlek än de små. Hon hade ialla fall tvärkris på klädkontot och eftersom det är en liten dam som INTE följer standardstorlekar så blir det specialsy som gäller. Vi bläddrade i en Ottobretidning jag och den ömma modern och fastnade för den söta tunikan. Eftersom Hs favoritfärg är lila så var det givet att den skulle bli lila. HOn älskar den. till sin mors förtret vill hon dock gärna ha den med den lila kjolen se " restkjol". det tyckte den ömma blev lite väl mycket lila....

blommigt och enf. lila tyg från stoff och stil
storlek skräddarsytt efter mått på flickebarnet