Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

byggoverall

JackorPosted by Tufs 2011-10-12 13:03

Lillebror var i skriande behov av en vädertålig overall.Just den här syddes av det som fanns hemma, dvs småbitar av vattentätt tyg. därav designen. Den ser ju faktiskt lite lik ut en byggjobbaroverall. Hade tänkt att sätta på reflexband men hittar det inte så det får vänta. misstänker starkt en liten varelse, ca en meter hög.... men det kommer väl fram så småningom.

tyg ; tror att det är "Oxford" blå och orange vind och vattentätt från JOfotex.
storl 80
mönster;eget.