Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Gosjacka

JackorPosted by Tufs 2012-01-09 09:38

Jag har en liten tjej som älskar mysiga varma kläder. Det röda teddytyget har legat i skåpet ett tag men nu när det började bli kallt var det dags att göra något så det blev en varm jacka. Jag insåg misataget att försöka göra yttertyget i trikå då det så lätt drar sig i förhållande till fodret. Nu vet jag det till nästa gång. Men lilltjejen är nöjd och idag skulle den prompt på till dagis. Det syns lite dåligt men över baken går den ner lite så att det skall vara varmt och skönt.

Storlek 110
tyg. från Jofotex.
mönster; Eget