Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Frukt

ÖvrigtPosted by Tufs 2012-01-09 09:49

För jättelänge sedan såg jag i en tidning att någon sytt frukt att leka med och jag har haft tanken på att göra något liknande men det har inte blivit av. Så hittade vi en korg med tyg grönsaker på ikea som dottern älskade och nu har vi börjat sy av tygrester. Nu blir det att sy dubbla set då kompisen ville ha till sin dotter med.