Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

En födelsedagspresent

KlännignarPosted by Tufs 2012-01-09 09:59

Vi har en liten som skall fylla år och eftersom jag som vanligt har svårt att komma på present så går det ju bra att sy. En riktigt härlig klänning i lila manchester med mörklila prickar. Rejält klockad kjol som svajar när man rör sig. Tyget hade jag turen att hitta på stof och stil som andra sortering så det blev lite pusslande att få ut bitarna mellan småskadorna.