Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

glada apor

KlännignarPosted by Tufs 2012-01-18 10:02

Oj oj oj vad ledsen hon var storaryster när hon insåg att favoritklänningen hade blivit ohjälpligt för liten. Den har varit favoriten länge. Men hon fick följa med mig till Söderköping och Jofotex i helgen och handla tyg och då fick hon välja tyg till nu klänning själv. Hon fastnade för cerisa apor så ja ja. Det kunder varit värre. Det blev en liten omlottklänning. Även om lilla ägarinnan inte riktigt fattar det där med omotten "varför är det så dääär mamma?" så var hon till slut helnöjd och en stor kris fick ett lyckligt slut.