Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Design av H

ÖvrigtPosted by Tufs 2012-01-18 10:13

I och M skulle få nya overaller då de gamla blivit för små. Sen ringde mamman på kvällen. Då hade storebror i familjen blivit avundsjuk och iville ochså ha en. Dessutom hade han en väldigt klar bild av hur den skulle se ut. Gröna revärer som började i bensidorna, gick ihop till en i korsryggen och fortsatte hela vägen upp över huvan och slutade i en stor pil på bröstet. Och dragkedjan skulle så klart gå hela vägen upp i huvan.