Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Dopklänning

KlännignarPosted by Tufs 2012-01-18 10:19

I slutet av mars är det dags för lilla I att döpas och jag fick den äran att sy lilla dopklänningen. Vi chansade på storlek 68. Tyget i kjolen är ett mjukt bomullstyg med små blommor på och klänningen är fodrad i ok och kjol.

Här ser man att tyget i kjolen är blommigt.
Som avslutning på ärmen satte jag på ett satinband.