Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Förkylt

KlännignarPosted by Tufs 2012-02-05 13:39

Förkylningarna har ställt till det här hemma. Och som vanligt när jag och L har tråkigt och hon inte riktigt orkar så syr vi. Mysklänningarna blrjar bli aldeldes för korta. Antagligen var det därför som jag tog i lite extra på längden. Jag tänkte att den här skall inte bli för kort i morgon... Jättehärlig petrol trikå från Jofotex som L själv valt och så lite randigt till ärmarna. Storlek 116 tror jag.