Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Design till I

ÖvrigtPosted by Tufs 2012-02-05 13:45

Två tjejer fick ju önska färger själv och lilla I hade ett elände. Hon villle ju ha allt..och guld, blå, lila rosa, gul. Och så hjärtan så klart. Men till sist hittade jag tyget med hjärtan så fick vi med flera flugor i en smäll. Ett av hjärtanen bytte jag ut mot guldtyg. Mönstret är från storr och stil men jag gillar det inte riktigt. det är för långt i ryggen och kort i benen, så jag har använt konsekvent 1 storlek för litet och förlängt i armar och ben i stället.