Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Spöket M

ÖvrigtPosted by Tufs 2012-02-05 13:48

Det var inte så värst mycket ledning jag fick av lilla M. Svart skulle det vara men sen fick jag det stora förtroendet " du vet ju vad jag vill ha" Oj då nu äller det att leva upp till förväntningarna. Så det blev en glad hälsande gubbe och ett avsked på ryggen. Tösen hade enligt utsago lekt spöke i skolan så det fungerade nog. Tur för när den bev färdig var det nästan så jag blev rädd att någon skulle bli rädd för den men det var lugnt.