Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Dagisbrallor

ByxorPosted by Tufs 2012-08-27 17:24
Oj vad många kommentarer jag fick på dagis ang de här byxorna. KAN man verkligen sy byxor av en vaxduk? Nej men OJ så bra! Det kan man alltså har vi nu konstaterat. Bakgrunden var att storasyster på vårsidan lekte mycket i sandlådan. Klädd i velourbrallor så ser man efteråt ut som ett lermonster. Dom här står emot leran och är bara att torka av när ungen kommer in. I midjan är det mjuk mudd och resår.