Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Små grodorna

pyamasPosted by Tufs 2012-09-28 22:02

Det syns inte så tydligt men på tyget är det små små grodor. Det tror vi blir bra till nykomlingen som väntas i familjen om ngn månad eller så. Riktigt mysigt att sy bebiskläder igen men oj så smått allting blir i storlek 56! Storasyster har så klart varit med och sagt mycket bestämt vad bebis vill ha och inte.