Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Överdragisar

ByxorPosted by Tufs 2013-09-29 16:03
Det börjar bli kallt och blött ute. Mellansonen hade inga vettiga överdragsbyxor. Dessa är kopierade av modellen på regnbyxor så de går upp ordentligt i rygg och mage. De är sydda i vindpoplin från ohlssons och fodrade med orange/rött rutigt bomullstyg. hängslena är resår för att vara bekväma. Och så såklar en reflex runt benen.