Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Regnbyxor

ByxorPosted by Tufs 2013-09-29 16:08
Det finns tydligen inte såna här regnbyxor att köpa i större barnstorlekar. Så vännen bad mig göra ett par till sonen. Han har själv valt att de skulle vara svarta så han kunde ha på skogsutflykter med skolan. Jag förstår tanken. Dels blir det bylsigt med midja och trångt. sen kan det ju bli så att jackan åker upp och man blir blöt. Nej riktiga grejor ska det vara. Sömmarna är tejpade så de skall vara helt täta. hängslena är resår för att vara bekväma. För att slippa få en söm vid reflexen är den ditsatt med dubbelhäftande tejp.