Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Rumpnissar

ÖvrigtPosted by Tufs 2013-10-10 14:12
Det ska bli Astrid Lindgrenmaskerad på dagis och lilleman valde att vara rumpnisse. Det vill de syster yster ochså vara. Det var bara att sätta igång att sy. Båda barnen har ylletights ( kan va bra på vintern sen) och den ena en grön tunika och den andre en brun. Över det en sorts cape i ylleliknande material. " Peruken " är gjord av hudfärgad muddväv som är sydd som en mössa. Det vita "håret" är gjort av nederkanten till en lurvig (makens) gammal lampa. Man tager vad man haver. Skogen skänkte de fina kottarna till halsbanden.