Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Modig som ett lejon!

ÖvrigtPosted by Tufs 2013-11-21 21:59

Det här är ett sånt där totaaaalt onödigt syprojekt, eller kanske inte ? I alla fall blev det en gul one piece, men sen roade jag mig lite och sydde på svans och man och öron. Resultatet blev en maskeraddräkt som används som kläder. Optimalt i en 5-årings tycke. Storleken är 128. Lite lång men fröken är inne i den totala växtperioden och jag ville att den skulle passa längre än en v. Tyget kommer från Jofotex. På ett sätt så blir dräkten lite tillägnad till Ewa. Faktum är att innan hon dog så satt vi och pratade mycket om sömnad och just en gul velourdress.