Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Snabbkjol

KlännignarPosted by Tufs 2013-12-12 20:16

Man skulle kunna tro att jag som syr så mycket skulle ha sytt så att det fanns lagom stora kläder i garderoben...inte. När vi skulle iväg på kalas så insåg vi att inte en enda kjol var tillräckligt lång. Som tur är så går det ju snabt att sy en. Den är sydd i röd/vit rutig bomull. Det är en volang nederst och röd paspoal. Längst ner finns ett band med röda hjärtan. I midjan är det resårband.