Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Julstassarna

KlännignarPosted by Tufs 2013-12-30 19:56

Det har liksom blivit en tradition att sy julkläder till de små. I år fick storasyster äntligen som hon ville. Hon har länge, länge önskat sig en klänning i glansigt tyg och nu blev det av. Mönstret är stoff och stils festklänning i stirlek 128. Även den julröda satinen kommer därifrån. Förvånande nog så behövde jag inte göra några ändringar i mönstret. Den satt bra ändå. Stoff och stils mönster kan ibland vara lite lustiga i storleken men som sagt den här gången var det klockrent. Mellanbror fick matchande fluga i samma tyg. Såklart :)