Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Roliga gubbar och storkar

TröjorPosted by Tufs 2013-12-30 20:06
Här kommer fortsättningen på Ms julklappsbeställning. Det var en väldigt rolig beställning eftersom tösen själv valde grundtyg (det som är på magarna ) och jag fick själv göra resten. Här är det blå tyget köpt på JOFOTEX och det randiga var en bit jag hade kvar köppt på JNY.På den här tröjan är det storkar på rad och ärmarna är täckta av små hjärtan i olika färger.