Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Superstilig silvertröja

TröjorPosted by Tufs 2014-05-15 19:33

Eller snarare tunika. Sydde en tunika till E i samma tyg i vintras men nu behövdes en ny. en sån tur att jag hade en precis lagom stor bit kvar då ;) Det här är en liten dam som behöver en del special för att få till storleken. Den är tunikan är motsvarande 170 på bredden och 140 i längden. Det silvriga tyget hittade jag på stoff och stil i vintras men nu hade det utgått ur sortiment. Jag hoppas att det kommer tillbaka.