Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Sommarklänning

KlännignarPosted by Tufs 2014-05-15 19:52
Hs mamma mailade en bild på dottern iförd en klänning jag sydde i samma modell förra året. Stackars liten. Den gick inte ner över rumpan knappt. Hjälp vad barnen växer fort. Tur att jag har symaskin. Så nu har H en ny klänning som är lagom lång. Det fina tyget är köppt på Jofotex. Jag blev kär i det direkt när jag såg det och tänkte att det skulle passa H. Det gjorde det. Strl 146/140