Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Ambulans

TröjorPosted by Tufs 2014-05-31 18:28
Jag satt och pratade utklädningskläder tillsammans med personalen på barnens förskola. De önskade sig "yrkeskläder". Det här är min version på ambulans i storlek 98 ungefär. Den är sydd till avdelningen med små barn och jag har även sytt en i storlek 120 till dotterns avdelning samt en att ha hemma. Den är sydd i jersey och har resår i midjan vilket gör att den är mjuk och skön och fungerar på MÅNGA olika små ungar. Det är anledningen till att personalen tycker att de jag har sytt är bättre än köpe för de håller bättre och är flexiblare i storlekarna. Jag har redan sett flera olika ambulansförara när jag har hämtat och lämnat mina barn så jag tror att de kommer att bli populära.