Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Sommartjej

TröjorPosted by Tufs 2014-05-31 18:40

En härlig bit tyg med stor blomma på blev en söt tunika till tösen. Men klantig som jag är så lyckades jag få in tyget i ryggen i overlockmaskinen när jag sydde så det blev ett hål. Det var bara att låtsas att det skulle vara ett hål just där och klippa det symetriskt. Det såg faktiskt helt ok ut. Det blev som en urringning bak ungefär så djup som man normalt har på framsidan med ett tunt band i överkant. Till detta ett par enkla trekvartstights i gul viscosjersey.