Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Jag vill ha den mamma!

TröjorPosted by Tufs 2014-06-02 19:08
Har sytt massor i helgen när jag och lillen varit hemma själva. Bland annat de här shortsen som faktiskt var till sonen. Tröjan däremot var tänkt till dottern men se det tänkte inte sonen. Han tyckte han var så fin så Så klart han fick den. Eller snarare vara med och dela ;). Tänkte aldeldes snett när jag klippte så jag fick sy i de mintgröna sidorna men det gör inte något. Det är ju bara att låtsas som att det skall vara så. Jag tycker ju om barnkläder med färg.