Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Förgätmigej

KlännignarPosted by Tufs 2014-06-02 19:11
Ytterligare en liten linneklänning, samma modell som den längre ner på sidan med liten rynkad kjoldel och bandkantning i hals och ärmar. Det fina tyget är köppt från USA och helt underbart mjukt. Det är dessutom en smula creppat, en kvalitet som jag inte sett någonstans i Sverige. Till det ett par trekvartstights i samma tyg som bandkantningen på klänningen.