Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Jobbarbyxor

ByxorPosted by Tufs 2014-09-28 20:35
Det började med en kris... H´s storebror A hade fått nya jobbarbyxor. Det behövde och ville även H ha. H´s ömma föräldrar erbjöd sig att beställa nästa gång det skulle beställas. Men ungen tiggde om att jag skulle sy dom istället. Det tar jag som en stor komplimang. Jag fick även en ritning av unga damen som hon gjort själv. Det skulle vara ett hjärta på bröstlappen. det var viktigt. Hängslespännena är återanvända från tösens fars trasiga byxor, så det blev lite återvinning med. Byxorna är sydda i stretchtwill och knälapparna är i bävernylon så de håller bra och är sköna att ha på sig. Storlek är en svår fråga då dessa är sydda efter mått.