Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Brandman

TröjorPosted by Tufs 2014-09-28 20:39
Jag syr ju som bekant en del utklädningskläder till barnens förskola. Den här gången hade de önskat sig brandmanskläder. Det här setet är sytt helt i trikå och det är hemligheten bakom bra utklädningskläder. Stretchen gör att det är flexiblet och passar många barn och det håller bra med. Enkel resår i midjan. Storlek 98 ungefär.