Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Jympakläder

ByxorPosted by Tufs 2014-09-28 20:50
Tösen skulle vara med på skoljoggen och då skulle man så klart ha jympakläder på sig. "MEN JAG HAR INGA MAMMA!" sa den ledsna dottern. Det ledde till ett intressant samtal om hur jympakläderegentligen ser ut. Det är väldigt spännande att lyssna på en sexåring ibland. Det som framkom var att det helst skulle var lite glansigt tyg. Hon fick rota runt lite bland mina lycratyger och fastnade för det här med fyrkantiga färblock i svart grått och cerise med lite silverglitter. Sen sydde jag enkla tights bara. Hon blev jättenöjd och sprang så bra så i dem. Tyget kommer från England och det var ngt jag köppte bara för att det var lite häftigt så det var ju kul att det kom till användning. Storleken är ca 130