Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Mitt första nest

ÖvrigtPosted by Tufs 2015-04-04 19:47
Babynest har ju blivit populärt, det verkar ju jättemysigt att kura ihop sig i. Fick en förfrågan från en vän om jag kunde sy ett till lilla bebisen som var på väg. Jag hade aldrig sytt något innan men tänkte att det kan väl inte vara så svårt. Det var det inte heller men som vanligt är stoff och stils beskrivningar lite bakvända. Om jag syr något mer nest så vet jag flera ändringar som gör sömnaden lättare. det fina tyget kommer från Ohlssons och föräldrarna har valt själva. Efteråt har jag fått rapport om att lille S sover gott i det.