Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Skolkläder

TröjorPosted by Tufs 2015-04-05 18:08
När en liten kamrat skulle ha kalas sydde jag en tröja som ser ut som den på bilden. Eftersom det blev en bit av tyget över så sydde jag en likadan till tösen. Jag är riktigt nöjd med det busiga i att kantbanden är i olika färger. Kjolen var supersnabb. Det är jersey i jeansliknande färg med färdiga volanger så det var bara att sy ihop och sätta linning. Till det prickiga tights av en restbit. Storlek 130.