Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Babyboom forts...

bodyPosted by Tufs 2011-02-03 09:49

Producerar bodysar på längden och tvären för tillfället. Väntas ju barn på flera håll så det gäller ju att både ha och välja på till present och att hinna sy innan lillasyster/bror kommer. Gissar att jag inte kommer att ha så mkt tid sen.
Övre bilden tyg: randig trikå från E-slöjd
mönster: eget

undre bilden tyg: trikå m ugglor från Jofotex
mönster:eget