Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

bebispanik

KlännignarPosted by Tufs 2011-03-04 09:11

Fick insikten att nu måste jag sy fort för i morgon blir det bebis...Sydde likadana vilangklänningar till Alice och storasyster, med aprikosa tights till. levererade till kompisen på em och åkte till bb 12 timmar senare...det hade hon väldigt roligt åt.
en annan kul sak var att enl mönstret skulle man bara få ut en klänning på min tygbit. jag fick ut två med så lite spill att det rymdes i en knuten hand. skickligt!