Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

byte av resår

SytipsPosted by Tufs 2011-05-16 21:03

Stackars lillasyster hade insett att hennes favoritpyamas sjöng på sista versen. Resåren var aldeldes slut beklagade ho isg för mig. Byt den då sa jag. Kan inte...den är fastsydd. blev svaret. Skicka hit dom! Fast jag förstår henne för maken till korkat sätt att fästa en resår! Fyra hela varv med sömmar fick jag sprätta bort. För att undvika detta igen så overlockade jag bara traskanten och vek helt resolut ner den om ny resår, se bild. Om vi skall byta igen är det bara några cm söm att sprätta ; ). Så nu lever favoriten ett tag till.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lillasyster 2011-05-17 23:49

åhhhh!!!!! me like!!