Tufs Design

Tufs Design

Välkommen till min syblogg!

Jag är en helt vanlig mamma som älskar att sy och tycker att utbudet av barnkläder i affärerna är så tråkigt och begränsat. Dessutom har jag en liten tjej som inte riktigt passar i standardstorlekarna. När barnens garderober är fulla passar jag även på att fylla kompisarnas. Jag kan också hjälpa andra om tiden finns. Speciellt om det gäller att sy något som är svårt att få tag på. Till exempel i udda storlekar då jag ömmar lite extra för barn som har svårt att hitta kläder i affären. Jag tar i så fall betalt för material och frakt. Observera dock att jag i så fall inte lämnar någon leveranstid då jag syr helt på fritiden som hobby.
Bloggen drivs som en utställning av det jag sytt, men också som inspiration för hur barnkläder kan se ut. Jag hoppas att du skall uppskatta det.

Välkommen in!

Till auktionen

MössorPosted by Tufs 2011-12-12 21:09
Årets auktion i kyrkan närmade sig. Redan förra året hade jag tanken att sy ett gäng mössor men nu äntligen så. Jag hade nog tänkt till mindre barn, men redan när jag lämnade in dem så tingades den svarta med lila igelkottar av en kvinna som själv ville ha den. Så kan det gå. Alla mössorna gick åt och nästa år får vi nog köra en favorit i repris. Fast då skall jag nog mest ha storlek 3-7 år.

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.